Cele mai multe anunţuri sunt cu iPhone 4S de 16 GB, iar preţul este unanim 1.000 de euro. În majoritatea anunţurilor se specifică că telefoanele sunt sigilate NeverLocked (pot fi folosite în orice reţea) şi vor ajunge în ţara noastră luna aceasta.

„Voi avea în stoc în România telefoanele pe data de 16.10.2011. Telefoanele sunt neverlocked şi vin sigilate în cutii cu toate accesoriile şi garanţia producătorului valabilă în România”, se arată în anunţul unui utilizator care vinde iPhone 4S la 1.000 euro.

În Statele Unite, iPhone 4S costă între 200 de dolari şi 400 de dolari cu abonament pe doi ani. La liber, iPhone 4S costă până în 800 de dolari.

Comenzile pentru iPhone 4S au depăşit cifra un milion într-o singură zi, conform companiei Apple. Lansat săptămâna trecută, înaintea decesului legendarului patron şi co-fondator al Apple, Steve Jobs, aparatul va fi pus în vânzare la 14 octombrie în Statele Unite ale Americii şi în alte şase ţări, însă doritorii au avut posibilitatea să lanseze comenzi încă de vineri, 7 octombrie.

Precomenzile din prima zi pentru iPhone 4S a fost mai mari decât la orice alt produs lansat de Apple, se menţionează într-un comunicat al companiei de IT.

Operatorul american AT&T anunţase încă de vineri că lansarea ultimei generaţii iPhone a cunoscut un succes fără precedent, cu 200.000 de precomenzi în SUA, în primele 12 ore.Până la sfârşitul lunii octombrie, aparatul va fi distribuit în încă 22 de ţări.