In perioada sarbatorilor de iarna, magazinul de produse IT&C www.Azerty.ro impreuna cu colaboratori din mediul on-line au initiat o campanie umanitara prin care invita clientii sai sa „Daruiasca un Zambet Copiilor” care fac parte din organizatia SOS Satele Copiilor din Romania. Fiecare cumparator va primi o felicitare cadou, creata de micuti, si va contribui astfel automat cu 4 RON in contul organizatiei. Banii adunati vor constitui un ajutor consistent pentru a asigura masa de Craciun, cadourile si o viata mai frumoasa acestor copii.

„Daruieste un Zambet Copiilor” este o campanie sociala prin care magazinul Azerty.ro impreuna cu cativa colaboratori din mediul online  doresc sa transmita un mesaj de Sarbatori tuturor oamenilor care vor sa ajute, sa sustina copiii de la SOS Satele Copiilor din Romania!

Acesti copii au creat felicitari cu mesaje impresionante. Fiecare copil si-a dorit sa exprime o poveste din viata lui. Povestile s-au transformat in desene, iar desenele in felicitari, felicitari pe care Azerty.ro le va da cadou tuturor clientilor sai. Astfel fiecare cumparator al magazinului www.azerty.ro , fara sa plateasca nimic in plus, va contribui automat cu 4 RON in contul organizatiei SOS Satele Copiilor din Romania si va darui un zambet micutilor. Mai multe informatii aici .

„Este Decembrie, cu totii asteptam un an intreg sarbatorile de iarna, la fel si micutii de la SOS Satele Copiilor din Romania. In aceasta perioada noi primim cadouri de la cei dragi, insa acesti copii de la cine sa primeasca? Tinem foarte mult sa transmitem acest mesaj umanitar, iar cu ajutorul celor care vor fi receptivi sa le umplem golul din sufletele copiilor cu bucurii, cu zambete, cu dragoste si fericire” declara Simona Sarbu, Executive Manager al magazinului www.Azerty.ro.

Pe langa  felicitari Azerty.ro a realizat o donatie care a constat in produse electronice si electrocasnice deschizand astfel drumul catre o campanie care speram ca va aduce bucuria in casele micutilor.

„Desi 4 RON este o suma mica, daca ne vom aduna mai multi, ajutorul va deveni unul consistent reusind astfel sa ofere un zambet, o masa calda si un Craciun mai fericit copiilor. Este timpul sa ne intoarcem atentia si catre cei care nu au fost la fel de norocosi ca noi, este timpul sa daruim din suflet!”,  mai declara Simona Sarbu, Executive Manager al magazinului www.Azerty.ro.

„Ne bucura sa vedem ca oameni de succes, companii de succes se alatura proiectelor de succes. Ne simtim onorati de aceasta campanie. Asteptam pe oricine poate ajuta sa-i urmeze exemplul. Poti fac lucruri minunate pentru cei in nevoie, daruind cate putin. Este nevoie doar de dorinta. Le multumim celor de la Azerty.ro in numele copiilor, tinerilor si familiilor asistate de SOS Satele Copiilor Romania. ” Lucretia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor Romania.

Depsre SOS Satele Copiilor din Romania

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie nonguvernamentala, non-profit, neconditionata politic si religios, care protejeaza copiii aflati in dificultate.Este membra a SOS Kinderdorf International, cea mai mare organizatie caritabila din lume, prezenta in 132 de tari, care a oferit peste 1800 de programe si facilitati pentru copii in cei 60 de ani de activitate

Despre Azerty:

Azerty.ro este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai.

Azerty va sprijinii in 2010 mai multe initiative ale mediului online romanesc, axandu-se in mod special pe cele care vor avea ca finalitate actiuni sociale. Azerty doreste sa inapoieze o parte din profitul obtinut din magazinul online catre oamenii simpli, copii neajutorati sau cu nevoi speciale, mai ales in acesta perioada dificila.