Dezvoltatorul Axa Group a anuntat ca va investi 6,2 milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential de lux cu 33 de apartamente in zona Padurii Baneasa.

Conform anuntului companiei, lucrarile de constructie pentru proiectul denumit Ambra Residence sunt programate pentru demarare in luna martie a acestui an iar finalizarea proiectului pentru finele anului viitor.

Ambra Residence va cuprinde o cladire exclusivista de cinci etaje care va cuprinde doar 33 de apartamente de lux si va dispune de 39 de locuri de parcare. Apartamentele sunt cu 2,3 si respectiv 4 camere iar suprafata totala a spatiilor pentru locuit variaza intre 86,3mp si 160,15mp.

La parter se va afla receptia, zona de asteptare, scara principala si accesul la ascensor, spatiu pentru administratie si paza -centrala supraveghere si centrala termica. La acelasi nivel vor fi amplasate cinci apartamente,fiecare dispunand de cate o terasa plantata.

Potrivit companiei, etajele 1, 2, 3 si 4 cuprind fiecare cate sase apartamente pe nivel, in timp ce etajul 5 sunt cuprinde doua apartamente si doua penthouse-uri.

Apartamentele au fost deja puse catre vanzare prin intermediul Agentiei Axa Estate Studio, 8 dintre ele fiind deja rezervate.