Avrig Park Residence este amplasat pe strada Avrig, în imediata apropiere a zonei Bucur Obor. Proiectul va fi format din două corpuri de clădire independente, cu un regim de înălțime 5S+P+10. Prima fază, cu un număr de 122 de apartamente, are ca termen de finalizare estimat iunie 2021.

Finanțarea proiectului rezidențial Avrig Park Residence este asigurată de către UniCredit Bank, fiind aprobată și acordată pentru dezvoltarea integrală a proiectului.

Prin multiple soluții tehnice înglobate, bazându-se pe principiile proiectării ”GREEN HOMES”, Avrig Park Residence va fi certificat ca un proiect sustenabil, urmând să ofere un raport preț / calitate foarte bun.

Avrig Park Residence va reuni studiouri, apartamente cu doua și trei camere și duplexuri cu patru camere, amplasate la ultimele două etaje ale clădirilor. Proiectul va include spații comerciale la parterul blocurilor iar în subteran vor fi amenajate atât locurile de parcare cât și spații de depozitare pentru toate unitățile locative.

Oferta diversă a locuințelor datorat excelentului raport preț/calitate:

  • calitatea ridicată a construcției realizată din beton, ziduri despărțitoare din cărămidă, izolate termic și fonic, finisaje de calitate superioară, centrale de apartament, toate funcționalitățile moderne asigurate.
  • alternativa atractivă și viabilă pentru toți cei care își doresc un apartament într-un complex nou, modern și eficient din punct de vedere al costurilor, urmărind calitatea vieții.
  • securitatea și protecția la mișcări seismice, datorată soluțiilor tehnice implementate

Proiectul se evidenţiază prin structura eficientă a unităţilor locative, ideal compartimentate, finisate cu materiale de foarte bună calitate, concepute astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente aşteptări. Amplasamentul ideal, în proximitatea punctelor de interes, alături de facilităţile oferite rezidenţilor, vor susţine un proiect rezidenţial adaptat nevoilor contemporane ale societății moderne.

Vă aşteptăm în showroomul nostru pentru a vă oferi toate detaliile despre Avrig Park Residence.

Pentru a programa o vizionare, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0799 802 222 , sau folosiţi Mesageria Instantanee din Site www.avrigparkresidence.ro.