În prezent, Doina practică avocatura în București și este membră fondatoare Zgripcea & Constantin, cu sediul în zona Bvd. Unirii. „Ne dorim să devenim acel GO-TO Lawyer pentru clienți, acoperind o gamă largă de litigii civile, chestiuni de drept al afacerilor și drept penal”, spune ea, fiind, de asemenea, Managing Partner al platformei de consultanță digitală Avoline.ro. Alături de echipa sa de profesioniști, Doina aduce un aport valoros și o abordare pragmatică în gestionarea fiecărui caz.

Câteva cuvinte despre Doina

Originară din Craiova, județul Dolj, Doina și-a descoperit interesul pentru drept încă din copilărie. Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, cu un master în Drepturile Omului și fiind Mediator autorizat, avocatura a fost o alegere naturală pentru Doina. De la începutul carierei, Doina a avut onoarea de a fi ghidată și susținută de unii dintre cei mai reputați avocați din Craiova. Colaborările sale de succes cu case de avocatură precum SCPAV Oancea, Radulețu & Gherghe și SCPAV Radulețu & Gherghe au consolidat parcursul său profesional care au adus numeroase cazuri complexe, conflictuale, la final fericit.

Dedicată dreptului familiei și mai mult

Printre cele mai solicitate domenii în care avocatul Doina Constantin și-a câștigat un nume se numără dreptul familiei. Doina reprezintă cu pasiune persoane cu situații sensibile, inclusiv divorțuri complicate, cazuri de paternitate, pensii de întreținere și partaje dificile. Cu o expertiză desăvârșită în domeniul succesiunii, Doina asigură o gestionare meticuloasă a masei partajabile și cotei succesorale, identifică moștenitorii și ghidează clienții în stabilirea strategiilor de partaj în cazurile complexe. Dincolo de dreptul familiei și succesiune, avocata Doina Constantin are o vastă experiență în reprezentarea clienților în litigii contractuale, exproprieri și recuperări de creanțe. Abordarea sa empatică și practică i-a permis să găsească soluții rapide și favorabile clienților, iar dorința sa de a lupta pentru drepturile acestora o face să acționeze cu hotărâre în sala de judecată, când este necesar.

De la pasiune la performanță

Doina este recunoscută pentru calitățile sale definitorii: responsabilitate, integritate și pasiune pentru ceea ce face. Ea reușește să creeze un mediu prietenos și confortabil pentru clienți, oferindu-le asigurarea că sunt în mâini sigure și că interesul lor primează. Un alt aspect care o diferențiază pe Doina este implicarea sa ca și Managing Partner în dezvoltarea platformei digitale AVOline.ro, o sursă de consultanță juridică online pentru persoane fizice și juridice. Această platformă modernă și accesibilă îi permite să ofere asistență în diverse domenii de practică, inclusiv dreptul familiei, proprietate, succesiune și dreptul comercial.

Conformitatea Produselor – Garanția pentru o afacere de succes

Unul dintre domeniile în care Doina oferă servicii specializate și în care expertiza ei face diferența este conformitatea produselor. Înainte de a începe comercializarea unui produs în România, este imperios necesar ca acesta să respecte normele în vigoare, atât la nivel național, cât și în cadrul Uniunii Europene. Având în vedere complexitatea legislației și a reglementărilor în domeniu, mulți antreprenori se confruntă cu birocrația și dificultățile în asigurarea conformității produselor. Cu toate acestea, Doina vine în ajutorul lor prin experiența savastă și cunoștințele profunde în acest domeniu. Antreprenorii și companiile au posibilitatea de a beneficia de asistență în procesul de conformitate a produselor, asigurându-se astfel că totul se desfășoară fără probleme și că pot comercializa produsele în mod rapid și eficient. Printre serviciile oferite de Doina Constantin în cadrul Zgripcea & Constantin se numără evaluarea conformității produselor cu reglementările aplicabile, furnizarea de asistență în procesul de certificare și marcarea CE și consilierea clienților în toate aspectele legate de reglementările privind siguranța, sănătatea și mediul.

O imagine completă asupra avocatei Doina Constantin

Pasiunea, profesionalismul și experiența de 12 ani sunt doar câteva dintre trăsăturile care fac din Doina Constantin un avocat de excepție. Cu abilitatea sa incontestabilă de rezolvare a problemelor și preocuparea sinceră pentru dreptate și echitate, Doina a câștigat încrederea și respectul clienților săi.