Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în toată țara se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei în prima parte a lunii noiembrie.

În săptămâna 21 – 28 octombrie 2019

Valorile termice ridicate față de cele normale specifice acestei perioade iar regimul pluviometric, inexistent în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie 2019

La fel ca în săptămâna anterioară, valorice termice ridicate pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. În plus, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 4 -11 noiembrie 2019

Temperaturile ridicate continuă să se mențină pe întreg teritoriul țării, iar regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 11-18 noiembrie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pe întreg teritoriul României iar cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale în rest.