Joi, 24 octombrie, în estul Munteniei, Dobrogea şi în zonele joase din Moldova va fi ceață şi izolat burniță în cea mai mare parte a zilei. Valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale.

În celelalte regiuni vremea rămâne în continuare deosebit de caldă, ceaţa fiind semnalată doar la orele dimineţilor, pe arii restrânse pe vãi şi în depresiuni. Vândul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului.

Maximele vor fi de 13-14 grade în zonele din Moldova în care ceața își va face de asemenea apariția și 29 de grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei. Minimele vor ajunge la 2-14 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali și mai ridicate în Dealurile de Vest.

Vineri, 25 octombrie, condiţii de nebulozitate joasã local persistentã şi ceaţã mai ales în prima parte a zilei şi noaptea în regiunile de est și sud-est. În resul țării vremea rămâne deosebit de caldă, cu cer senin și ceață doar la orele dimineții. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Maximele vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade, izolat mai scăzute în Moldova, iar minimele vor fi între 2-14 grade.

Sâmbătă, 26 octombrie, în zonele joase din sudul şi din estul ţãrii, va fi nebulozitate joasã şi local ceaţã iar izolat burniţã în prima parte a zilei şi noaptea. Cerul va fi senin în celelalte regiuni, ceața fiind semnalată doar la orele dimineții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în cursul nopţii pe crestele Carpaţilor Orientali.

Maximele vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade iar minimele ajung la -2 și 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 14 grade în Dealurile de Vest.