Chiar dacă banii nu sunt nicio problemă pentru bogatele emirate, probleme există. Cum cetățenii nu prea sunt lipsiți de nimic, imigranții, cei veniți să muncească pentru clasa conducătoare, nu sunt tocmai bogați, cel puțin nu la nivelul băștinașilor.

Într-o țară în care bogația este la superlativ, termenul de sărac ar putea fi mai mult decât relativ. Mai precis, un sărac în acceptiunea autorităților din Dubai își poate permite și o mașină, și combustibil pentru ea. Cum infrastructura care se dezvoltă într-un ritm fantastic nu poate ține piept creșterii demografice, Dubai a început să aibă unele probleme, de aglomerație, informează voom.ro

Conform sursei citate, autoritățile arabe se gândesc să introducă o lege mai mult decat discriminatorie: să interzică săracilor să mai dețină mașini. În opinia celor care au gândit acest lucru, așa s-ar putea rezolva problemele de trafic rutier. Hussain Lootah, director al municipalității Dubai, a declarat la un forum de afaceri din Germania, că emiratele ar putea impune restricții de cumpărare a mașinilor în funcție de venit.

mai mult pe voom.ro

Te-ar putea interesa și: