Sub cupola pavilionului central de la Romexpo, peste 135 de expozanți vor prezenta ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. Direct de pe marile ecrane, Jaguarul F-Type R cu care legendara cascadoare Debbie Evans s-a confruntat cu Michelle Rodriguez în blockbusterul Fast & Furious 8 va fi expus, conform organizatorilor, la standul Castrol.

Sporturi extreme, acrobații periculoase, motoare turate la maximum, gadgeturi revoluționare, peste 35 000 mp cu noutăţi din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe bucureșteni la Romexpo. Auto Total Business Show (ATBS) este unul dintre cele mai mari evenimente auto din România.

Punctul de maximă atracție va fi prezența echipei Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Propulsați instant pe rampa celebrității după stabilirea recordului pentru „slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanţă” (7,55 metri) în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin, cei de la Lords of Gravity au facut spectacol în toate colţurile lumii, incluzând Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, meciuri NBA şi Bundesliga

Cei mai talentați piloți din Campionatul Național de Drift pun pariu cu legile fizicii în Drift Games, un nou concept lansat de Romanian Drift Community, ce ridică doza de adrenalină la cote maxime. Spectacolul va fi completat de „trickuri” moto, acrobaţii pe două roţi executate de Angyal Zoltan, campion mondial la „stunt riding” și deținătorul mai multor titluri europene. Dependenții de adrenalină se pot bucura de activiți care să le solicite interesul celor mari și celor mici deopotrivă. Perete de escaladă cu trasee pentru toate gusturile și pentru toate nivelurile sau zonă de karting special amenajată sunt doar câteva dintre atracțiile în aer liber la ATBS 2017.

Conform AD Auto Total, organizatorul evenimentului, anul trecut ATBS a înregistrat 38.000 de vizitatori, un record de audiență, iar în 2017 a organizat deja o primă ediție la Iași. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie 2017, între orele 10.00 și 18.00, iar un bilet de acces costă 30 de lei. Copiii sub șapte ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.