Alexandru Cumpănașu vine cu prima reacție după anunțul DIICOT că a fost reținut Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal. Cumpănașu consideră că se asistă la un joc „bolnav al unui sistem absolut dement.”

„După 7 luni, DIICOT a descoperit că Dincă a avut un complice care a violat-o pe Luiza Melencu. Aduc aminte că acest lucru a fost adus la cunoștiința DIICOT prin declarația martorului RAJ, luat de la mine din birou de către procurorii DIICOT, în urmă cu 3 luni. Atunci l-au crezut nebun. Astăzi, COINCIDENȚĂ, pentru a acoperi mediatic monstruozitatea deciziei CSM de revocare a suspendării și întoarcerea la munca de procuror-ticălos a lui Popescu, DIICOT vine și aruncă această bombă pentru a discuta despre complicele indicat de Raj de 3 luni, și nu despre decizia CSM.

De cât timp știe DIICOT de violul asupra Luizei? Nu spuneau ei că Dincă nu a avut complici? De ce nu l-au prins mai devreme pe acest nemernic? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.