“Pe tot parcursul lui 1990, Ion Iliescu a fost contestat în stradă și în presa liberă (mică din punctul de vedere al numărului de publicații, mare, uriașă din punctul de vedere al forței, deoarece se pusese în slujba Adevărului și nu a Puterii FSN-iste), pentru că furase sau confiscase Revoluția făcută de Popor. La vremea respectivă am scris că acuzația nu era adevărată. Fusese o Lovitură de stat dată de Moscova prin intermediul comuniștilor promoscoviți din țară, conduși de Ion Iliescu și al unor grupări din Securitate și Armată care erau în stare de orice pentru a scăpa de Nicolae Ceuașescu și a-l înlocui cu un comunist cu față umană.

Cu toate acestea mașinăria propagandistică a Puterii Iliesciste vorbea de o Revoluție și de Revoluționarul între Revoluționari Ion Iliescu.

Teza Loviturii de stat puse la cale de Moscova scoate din discuție teza Revoluției.

Rechizitoriul Parchetului General i-a dat forța asumării oficiale.

Prin urmare, nu mai putem vorbi azi de Revoluționarul între Revoluționari Ion Iliescu.

Contrazicînd Rechizitoriul Parchetului General, pe care l-a salutat la vremea apariției, dar acum îl neagă sub influența consilierului Andrei Muraru, sfetnicul de taină al lui Klaus Iohannis, un fel de Gavrilă Marinescu pentru Carol al II-lea, autorul multor intrigi, diversiuni antidemocratice și ilegalități, care l-ar putea duce la pușcărie cînd vor fi descoperite (afacerea cu dosarul lui Traian Băsescu de la CNSAS a fost dirijată de Adrian Muraru, adevăratul șef al CNSAS, PSD-istul Constantin Buchet fiind un simplu ducător de servietă), Președintele României susține teza Revoluției din decembrie 1989. Dacă a fost Revoluție, așa cum spune pe toate drumurile Klaus Iohannis, atunci ar trebui să-l elogiem pe Revoluționarul Ion Iliescu.

Ion Iliescu lipsește.

I-a luat locul Revoluționarul Klaus Iohannis.

A participat Klaus Iohannis la Revoluție?

A ieșit în stradă asemenea a mii de oameni înainte de 22 decembrie 1989, sfidînd Securitatea și Armata?

Evident, nu.

În cadrul interviului de la Realitatea Tv din 22 septembrie 2014, l-am întrebat pe Klaus Iohannis ce-a făcut în decembrie 1989. Așa cum se poate vedea din transcriere, dar și din banda video, Revoluționarul de azi Klaus Iohannis a stat cu nevasta la căldurică în zilele cînd alții ieșeau în stradă. Pe 22 decembrie 1989, după Căderea lui Ceaușescu a ieșit și el în Piață, să sărbătorească împreună cu nevasta și prietenii.

Cînd a început să se tragă, a tulit-o acasă! Alții au rămas pe străzi, ca să înfrunte gloanțele.

Noi nu-i pretindem lui Klaus Iohannis din decembrie 1989 să-și fi riscat viața, cum au făcut-o mulți concetățeni.

Noi îi cerem însă să pună capăt imposturii de Revoluționarul numărul unu al Patrie, la aniversarea a 30 de ani de la Evenimentele din decembrie 1989″, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.