„Eu cred că guvernul României își bate joc de noi cu cinism, este răspândirea bolilor. Germania are 120.000 de persoane infectate și 2500 de persoane decedate, are mult mai multe cazuri decât România. Au tratat mai bine decât Italia, dar tot au multe cazuri. Iar noi trimitem oamenii, ca în România nu se poate munci

Domnul Orban și toți cei care și-au dat girul ar trebui să răspundă penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Dacă moare unul singur, dintre cei care urcă în avion, cine răspunde, răspunde Marcel Vela?

Rareș Bogdan a criticat și el și a cerut ca Guvernul să le dea de muncă, să le dea salarii, câte 100 de euro, ca Germania. E subminarea economiei naționale și trădarea României”, a transmis Victor Ponta, joi seara, la România TV.

Acuzații grave

„Ieri sau alaltăieri, Orban a emis Ordinul 410 privind atribuțiile din cadrul de lucru al Guvernului. Ne vorbește despre cum trebuie sa fim solidari. Pe de altă parte, pentru bugetarii PNL sunt locuri în conducere. Semnează contracte cu firme fantomă de zeci de milioane și nu sesizează nimeni.

Vinerea trecută în Parlament, toate partidele au votat o lege care spune că firmele românești care nu au activitate timp de trei luni nu plătesc contribuții la stat”, a adăugat acesta.