“A sosit în sfârșit momentul când fiecare ecran din viața voastră poate transcende într-un portal cu acces în timp real în lumea digitală” a declarat Shih în timp ce prezenta ASUS PadFone care se transformă într-o combinație 3-în-1 de telefon, tabletă și notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station și PadFone Station Dock.

ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core și o cameră ultra-precisă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station. Pe lângă acestea, PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil. PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

ASUS schimbă tendințele dispozitivelor mobile cu noua linie inovativă ASUS Transformer Pad. Cu trei modele distincte potrivite nevoilor unice ale utilizatorilor mobili, ASUS urmărește satisfacerea cererii cu o gamă diversă de produse.

Linia ASUS Transformer Pad include Transformer Pad Prime și viitoarele game Transformer Pad Infinity și ASUS Transformer Pad 300.

Seria Transformer Pad Infinity este pregătită pentru divertismentul HD mobil, integrând impresionantul ecran Super IPS+ Full HD 1920×1200 și tehnologia ASUS SonicMaster. Gama Transformer Pad 300 este o platformă mobilă ideală pentru jocuri și navigare web datorită procesorului NVIDIA Tegra 3 quad-core și a ecranului IPS de 10.1 inci și cu rezoluție de 1280×800 pixeli.