Anunțat la jumătatea lunii octombrie, monitorul LED ASUS VG278H 3D ajunge în România în pragul sărbătorilor de iarnă. Având diagonala de 27”, acesta oferă suport pentru noii ochelari NVIDIA 3D Vision 2, dar și pentru tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, care redă imagini de două ori mai luminoase și o calitate mai bună a culorii comparativ cu tehnologiile existente. Timpul de răspuns de 2ms (de la gri la gri) și rata de reîmprospătare de 120Hz asigură efecte 3D cu o claritate de cristal. Monitorul ASUS VG278H este ergonomic, permițând rotirea, înclinarea și ajustarea pe înălțime. Vine însoțit de un emitățor Vision încorporat, cu unghi reglabil pentru a satisface preferințele utilizatorilor.

ASUS VG278H utilizează tehnologia Advanced Dual-side LCD Driving care reduce timpii de încărcare ai LCD-ului pentru a preveni efectul de "ghost", asigurând efecte vizuale 3D clare în timpul rulării jocurilor sau filmelor.

VG278H suportă surse 3D variate. Pe lângă conexiunea la PC prin dual-link DVI-D și D-sub, filmele pe suport Blu-ray și jocurile de pe console pot fi redate pe monitor prin interfața HDMI 1.4.

Monitorul Asus VG278H 3D va fi disponibil în România la un preț aproximativ de 2.600 lei (TVA inclus).

Te-ar putea interesa și: