"Aceste rezultate, în prezent în curs de revizuire de către auditorul statutar al societății, au fost de asemenea puse la dispoziția investitorilor în cadrul camerei de date", se arată într-un comunicat transmis de administratorul special, KPMG Advisory SRL.

În prezent, Astra se află în curs de finalizare a formalităților legale de înregistrare a operațiunii de majorare a capitalului social din luna octombrie 2014.

Imediat după finalizarea acestei faze, KPMG va demara a doua operațiune de majorare de capital, oferta fiind adresată atât acționarilor actuali, cât și investitorilor strategici.

"În ceea ce privește riscurile aferente polițelor de asigurare a locuințelor și altor tipuri de imobile, acestea au fost plasate numai către reasigurători cu rating A, Sirius International fiind liderul tratatului de reasigurare. Limita tratatului, de 210 milioane euro, a fost stabilită în baza unui model de predicție a riscului catastrofic pe o perioadă de 800 de ani, de patru ori mai mare decît perioada minimă recomandată de noile reguli prudențiale Solvency II", menţionează comunicatul citat.

Te-ar putea interesa și: