Veniturile obţinute din prime, nete de reasigurare, pentru asigurări generale s-au ridicat anul trecut la peste 351 milioane lei (cca. 83 milioane euro). De asemenea, veniturile din prime, nete de reasigurare, pe domeniul asigurărilor de viaţă au contribuit şi ele cu peste 87 milioane lei (cca 20,7 milioane euro) la rezultatele înregistrate de companie în 2010.

Pentru anul 2011, Asirom îşi propune o creştere de 21,5% a veniturilor din primele brute subscrise în toate categoriile de asigurări.

„Estimările noastre se bazează pe semnalele avute din piaţă, care indică o îmbunătăţire a situaţiei comparativ cu anii trecuţi. Românii au înţeles cât de important este să îşi asigure viitorul şi sănătatea, de aceea estimăm că în următorii ani creşterea importantă va veni din asigurările private de viaţă, pensii şi sănătate”, a declarat Boris Schneider, presedinte directorat Asirom.

Portofoliul curent al Asirom oferă în prezent potenţialilor clienţi 35 de produse de asigurare din gamele viaţă, accidente şi sănătate şi peste 60 produse de asigurare de bunuri, răspunderi şi auto.  
Vienna Insurance Group, din care face parte Asirom, a realizat prime subscrise (consolidate) însumând aproape 8,6 miliarde euro în anul financiar 2010. Aceasta sumă corespunde unei creşteri de 7,2% faţă de anul precedent.  Profitul Grupului ( consolidat, înainte de taxe) a fost de 507,8 milioane euro în aceeaşi perioadă de raportare, în creştere cu 15,1% comparativ cu 2009.

În România, Vienna Insurance Group este lider global de piaţă şi este şi lider pe segmentul asigurărilor generale. Pe domeniul asigurărilor de viaţă, companiile Vienna Insurance Group s-au situat pe locul 2.