ASBIS România va oferi, prin intermediul partenerilor săi, produse din întreaga gamă Fujitsu, începând cu PC-uri mobile și desktop,  continuând cu stații grafice, servere, soluții de stocare și periferice IT, atât din gama consumer cât și din cea destinată clienților business.

Portofoliul de echipamente mobile Fujitsu LIFEBOOK oferă o gamă largă de echipamente structurate în 3 categorii: All-Round (entry-level), Advanced (performanță sporită) și Superior (maxim de performanță).

“ASBIS Romania, distribuitor extrem de dinamic pe piața IT locală, cu o creștere semnificativă în domeniul A-Brands în ultimii ani, răspunde perfect dezideratului Fujitsu,“ a precizat Monica Aluaș, Country Manager ASBIS Romania. “Dincolo de avantajele comerciale standard – asigurarea stocului, termene de plată, prețuri personalizate în funcție de volumul afacerii -, ASBIS își ajută partenerii să se dezvolte, să genereze mai multe vânzări și profit. Prin intermediul nostru, aceștia vor putea accesa toate resursele puse la dispoziție de Fujitsu prin canalul oficial de distribuție și, în plus, echipa ASBIS le va acorda asistență pre-sales, post-sales și va dezvolta programe de marketing suport, a adăugat Aluaș”.