Numărul lor este cu 16% mai mare decât al oaspeților sosiţi pe curse regulate. În ziua meciului, au aterizat pe AIHCB 63 de aeronave care se adaugă celor 9 sosite marţi (atât pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, cât şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu). Pista transformată în parcare, cu ocazia acestui eveniment, a găzduit, în data de 9 mai, un număr de 66 de aeronave, care au ocupat 2 km din lungimea totală a pistei.

”Astăzi, 10 mai, estimăm ca numărul de suporteri care vor pleca, utilizând 50 de curse charter, să depășească 11.000, egalând numărul de pasageri care vor pleca pe cursele regulate”, se arată în comunicatul oficial al CNAB.

Traficul curselor regulate nu a fost afectat în această perioadă, toate acestea decolând şi aterizând conform programului de zbor. Pe cele două aeroporturi ale Capitalei au fost îndeplinite toate condiţiile pentru desfăşurarea în bune condiţii a operaţiunilor aeriene, ca urmare a bunei cooperări a administraţiei aeroportuare cu toate instituţiile implicate în organizarea Finalei UEFA Europa League.