Licitaţia „Epoca de Aur” prezintă o serie inedită de picturi, piese de artă decorativă, fotografii, documente, cărţi, medalii şi decoraţii, precum şi alte obiecte cu valoare istorică şi documentară datând din perioada regimului comunist din România.
Printre cele 70 de loturi oferite, se află obiecte care au reprezentat cadouri de protocol pentru cuplul Ceauşescu, lucrări plastice cu tematică proletcultistă, afişe de propagandă, fotografii care îi înfăţişează pe liderii comunişti în posturi inedite.  
Atracţiile licitaţiei le constituie unele dintre cele mai luxoase şi excentrice daruri primite de familia Ceauşescu de la liderii regimurilor comuniste din Asia şi Africa. Este vorba despre obiecte preţioase de artă decorativă ce au aparținut Elenei Ceaușescu, precum o cutie de bijuterii lucrată în sidef sau două piese din blană naturală. Prima este realizată din şase bucăţi de blană de pui de tigru (210 cm, preţ de pornire 1.800 euro), iar cea de-a doua, o blană de leopard (preţ de pornire 1.200 euro). Tot aici, mai sunt și obiecte utilitare, cum ar fi un stilou Elite ce a aparținut lui Nicolae Ceaușescu (preț de pornire 2.000 euro), sau un covor reprezentând familia dictatorului, destinat să decoreze Casa Poporului (preț de pornire 800 euro).   
Licitaţia de Avangardă şi Expresionism propune colecționarilor de pictură și sculptură specifice celor două mişcări moderniste o selecţie de opere de artă, semnate de Brauner, Herold, Marcel Iancu, Maxy, Segal sau de Tonitza, Iser, Ţuculescu, Baba.
 
O parte dintre cele mai valoroase loturi ale Licitaţiei de Avangardă şi Expresionism va fi prezentată într-o expoziţie organizată de Artmark cu ocazia „Zilei Naţionale a Culturii Române”, la Ateneul Român.