PRO TV a avut o audienţă în prime time pe intervalul comercial (18-49 de ani) de 5,9%. În acelaşi interval, concurentul său direct, Antena 1, a obţinuit doar 4,1%. La rândul său, Kanal D a reuşit să atragă 2,6% din spectatorii din această categorie de vârstă.

Pe acest segment orar, Pro TV a difuzat un nou episod din Las Fierbinți, urmat de episodul doi al noului serial românesc Triplusec , în timp ce la Antena 1 rula episodul doi al primului sezon din Ultimul trib: Madagascar, iar la Kanad D era deja celebra emisiune Exatlon.

Dintre televiziunile de ştiri Digi 24 a performat cel  mai bine având o cotă de 0,8% în perioada de maximă audienţă şi pentru publicul urban şi general 18-49 de ani. Pe locul doi a fost Antena 3 cu 0,7%. Locul trei a fost ocupat de Realitatea TV, cu 0,6%, urmată de România TV, care a înregistrat o audiență de 0,4% și de B1 TV cu 0,3%.

La nivelul întregii zile de ieri, pe acelaşi interval comercial 18-49 de ani, Pro TV a înregistrat o cotă de 2,5%, Antena 1 – 1,8%, iar Kanal D – 0,9%.

SURSA FOTO: a1.ro


Te-ar putea interesa și: