Brad Parscale(foto alături de Donald Trump), unul dintre cei mai importanți consilieri ai lui Donald Trump, președintele SUA, a fost în România și s-a întâlnit cu personaje importante, de la Patriarhul Daniel la fostul premier Adrian Năstase. Parscale, cel care a coordonat practic revoluționara campanie de promovare pe Facebook dusă de Trump cu ocazia alegerilor câștigate, a fost adus de masonul Adrian Thiess, împreună cu agenția Mc Cann și promovat mai ales în cadrul grupului Antena, al lui Dan Voiculescu.

De partea de pază, însă, s-a ocupat firma unui om de afaceri din Voluntari, fost apropiat de familia actualului șef de campanie al PNL, Vasile Blaga. Este vorba despre NEI Divizia de Securitate, firmă controlată de Mihai Neicu. Neicu, acuzat de evaziune fiscală alături de Ionuț Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, stă și la baza problemelor penale pe care fostul președinte PDL le-a avut. Mihai Neicu, a relatat presa, a spus procurorilor că l-a ajutat pe Rudeanu, ginerele lui Blaga, să obțină contracte cu statul chiar la rugămințile actualului șef de campanie al PNL. Vasile Blaga s-a retras din poziția de copreședinte al PNL tocmai din cauza problemelor din acest dosar însă a revenit ulterior în conducere, deocamdată informal. Blaga va coordona însă campaniile electorale ale PNL.

Citește și Cea mai bogată comună din România a fost verificată de autorități. Ce s-a descoperit la control

NEI a lucrat în parteneriat cu Autocar, un grup de service-uri care aparține lui Florin Pandele, afacerist tot din Voluntari, foarte vocal în conflictele pe care service-urile le-au avut de-a lungul timpului  cu firmele de asigurare și cu ASF.  Firma de rent- a-car a grupului i-a pus la dispoziție americanului un Mercedes G Klasse și un Porsche.