UPDATE 6:
iPhone 4S  va fi disponibil, din 28 octombrie, în 22 de ţări şi până la finele anului în 77 de ţări, inclusiv România, la peste 100 de operatori.
UPDATE 5:
Apple introduce asistentul personal denumit Siri. Utilizatorul va pune o întrebare telefonului, iar Siri va răspunde. Spre exemplu, dacă utilizatorul va întreba cum va fi vremea azi, telefonul va răspunde: “se pare ca va ploua”.
Siri va oferi utilizatorilor indicaţii asemenea unui aparat GPS şi va citi mesajele primite de către aceştia. De asemenea, asistentul personal va putea memora diferite mesaje pe care le va reda atunci când doreşte posesorul telefonului. În plus, Siri va căuta pe net definiţii, detalii despre cursul valutar sau informaţii despre anumite persoane la cererea utilizatorului. Siri va funcţiona numai pe iPhone 4S şi, pentru moment, doar în limbile engleză, franceză şi germană.
iPhone 4S va costa după cum urmează 16GB: 199 dolari, 32GB – 299 dolari, 64GB – 399 dolari, cu contract pe doi ani.
UPDATE 4: 
Phil Schiller se află acum pe scenă şi vorbeşte despre noul iPhone, 4S. Acesta are un procesor A5. iPhone 4S este de şapte ori mai rapid decât iPhone 4.
Procesorul A5 este de două ori mai performant decât A4, iar din punct de vedere grafic este de şapte ori mai rapid.
Bateria terminalului iPhone 4S va oferi o autonomie de opt ore în regim de convorbire, şase ore pentru navigat pe net şi nouă ore în regim Wi-Fi. La filme, utilizatorii se pot uita 10 ore, iar muzică pot asculta 40 de ore.
Telefonul va avea două antene, pentru transmisie şi recepţie, cu care Apple speră să rezolve problema semnalului.
iPhone 4S va suporta viteze de download de 14,4 Mbps şi va avea o cameră foto de 8MP, 3.264×2. 448 pixeli. Telefonul filmează HD la 1080p.
UPDATE 3:

Eddy Cue a intrat pe scenă şi vorbeşte despre iCloud şi un nou serviciu denumit Find My Friends. Utilizatorii vor putea împărtăşi locaţia lor, însă va exista şi un sistem de control parental.  

iCloud este un serviciu gratuit pentru utilizatorii de iOS 5 şi de Lion OS şi oferă spaţiu de stocare de 5GB. Cei care vor mai mult trebuie să plătească. iCloud va fi disponibil tot din 12 octombrie.

UPDATE 2:
Sistemul de operare iOS5 va fi disponibil din 12 octombrie 
Scott Forstall prezintă noul sistem de operare iOS 5. Printre noutăţile sistemului de operare se numără integrarea site-ului de microblogging Twitter şi o nouă aplicaţie pentru camera foto, fotografiile fiind mult mai uşor de capturat acum.
UPDATE1:
Apple este numărul unu atunci când vine vorba de satisfacţia clienţilor, cu o cotă de 70%, locul doi fiind ocupat de taiwanezii de la HTC, conform unui studiu ChangeWave prezentat de Tim Cook.
Apple are 5% din piaţa smartphone-urilor la nivel global.
Sunt 250 de milioane de dispozitive care folosesc sistemul de operare iOS. Sistemul de operare Apple are o cotă de 43%, iar Android de 33%, conform datelor ComScore din luna iulie, citate de Apple.
Peste 500.000 de aplicaţii sunt disponibile în AppStore, iar dintre acestea 140.000 sunt create special pentru iPad.
Clienţii Apple au descărcat 18 miliarde de aplicaţii, adică peste un miliard de aplicaţii pe lună.
Apple a reuşit anul acesta să păstreze foarte bine secretul în ceea ce priveşte următoarea generaţie iPhone. Jurnalişti din întreaga lume nu au făcut decât să speculeze în privinţa designului şi a caracteristicilor viitorului iPhone. Ce este sigur e faptul că Apple va lansa o versiune mai ieftină a telefonului mobil iPhone 4 cu o capacitate de 8GB.
În privinţa zvonurilor, majoritatea spun că iPhone 5 va avea un touch screen mai mare, o antenă mai bună, un procesor mai performant, memorie RAM de 1 GB şi o cameră de 8-megapixeli. De asemenea acesta va funcţiona, atât în reţelele GSM, cât şi în cele CDMA.
În ceea ce priveşte producţia, s-a aflat că Foxconn, cel mai mare producător de componente electronice din lume, fabrică 150.000 de terminale iPhone 5 pe zi pentru ca Apple să facă faţă cererii.
Legat de vânzări, Bill Choi, analist la Janney Capital crede că acestea se vor ridica la valoarea de 107 milioane de euro în 2012, exporturile ajungând la cca 84 de milioane de exemplare iPhone, cu 27% în creştere faţă de 2011.
Dacă în ultimul trimestru al anului Apple a distribuit iPhone-ul în 105 state prin intermediul a 228 de purtători, analistul Bill Choi susţine că distribuţia s-ar putea lărgi prin adăugarea unor nume mari de operatori precum Sprint şi China Mobile.
În Statele Unite, telefonul va fi disponibil la toţi marii operatori telecom AT&T, Verizon, T-Mobile şi Sprint.
Tim Cook, noul CEO Apple, va prelua mâine rolul de prezentator de la Steve Jobs şi va introduce noul terminal. Este pentru prima dată când Tim Cook conduce un eveniment Apple. Acesta va fi ajutat de alţi executivi ai companiei care vor prezenta diferite caracteristici ale telefonului.