Compania Apple a anunţat astăzi că va amâna lansarea tabletei iPad în Europa, cu o lună de zile, datorită cererii mare venită din partea clienţilor din Statele Unite.

Tableta de Internet iPad lansată de Apple pe 3 aprilie în Statele Unite se bucură de un succes enorm. Apple a livrat peste 500.000 de unităţi în prima săptămână, însă cererea este mai mare decât au estimat reprezentanţii companiei.

Astfel, deşi era programat pentru lansare, în Europa, la sfârşitul acestei luni, iPad va fi lansat la finele lunii mai.

Apple va începe să primescă pre-comenzi online, din Europa, începând din 10 mai şi tot atunci va anunţa şi preţurile cu care va fi comercializată tableta de Internet.

„Ştim că acest anunţ îi va dezamăgi pe fanii Apple, dar sperăm să se bucure atunci când vor afla motivul, acela ca iPad se bucură de un mare succes în SUA”, se arată într-un comunicat Apple.

iStyle Bucharest, partener legal al canalul oficial de distribuţie pentru România, în calitate de Apple Premium Reseller, şi Apple Authorized Service Provider, certificat de Apple Europe, a anunţat că nu va accepta să asigure garanţia şi service-ul produselor iPad care nu sunt aduse pe canalul oficial, chiar dacă se vor cumpăra din România cu factură fiscală.

„Nu avem voie să sprijinim nici un fel de vânzare de produse ce se comercializează în afara canalului oficial de distribuiţie”, se arată într-un comunicat iStyle Bucharest.

SURSA: Apple