Aplicaţia, denumită Tasky, poate fi adaptată şi în domeniul business to business (B2B) şi poate rula pe orice tip de smartphone sau de tabletă PC compatibile iOS.

Tasky este o aplicaţie de sine stătătoare, dar care se poate sincroniza uşor şi cu alte soluţii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilităţi extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activităţilor zilnice.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale noii aplicaţii este posibilitatea de colaborare între mai multe persoane care deţin aplicaţia pe smartphone-uri, permiţând de exemplu unei familii aflate într-un Mall să vadă în timp real completarea listei de cumpărături.

Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii.

Produsul, evaluat timp de o săptămână de către compania Apple şi disponibil, în prezent, prin AppStore, a fost dezvoltat de către Robert Neagu, arhitectul soluţiilor de business pentru iPad Charisma Cell Monitor for CMS, Charisma Analyzer, Charisma Mobile EMR sau Charisma Mobile Portfolio Management.