InvoiceOn ajută la organizarea inventarului de produse, a listei de clienţi, taxe şi discounturi uzuale şi se mulează pe nevoile microîntreprinderilor, a celor ce lucrează în servicii de consultanţă, liber profesioniştilor şi a dezvoltatorilor unor afaceri de familie.
Aplicaţia este rezultatul a 4 ani de experienţă în segmentul software destinat microîntreprinderilor, iar implementarea a durat 3 luni, potrivit lui George Bratan, Director Tehnic la iOSDev România.
Datele estimative sugerează că AppStore este lider de piaţă cu o cifră de $2.9 miliarde USD în venituri, cu 63% mai mult decât în 2010 când Apple a raportat un profit de 1.78 miliarde USD doar din AppStore.
Dimensiunea pieţei de aplicaţii mobile se ridică la $6.8 miliarde USD, cu o prognoză de creştere la $25 miliarde USD până în 2014. Creşterea se datorează îmbunătăţirii reţelelor de telefonie mobilă, ieftinirii abonamentelor de date, adoptării în mai mare măsură a telefoanelor Smartphone de utilizatori şi creşterii utilizării aplicaţiilor mobile.