Concret, ministrul Muncii a fost surprins făcând curat în hotelul din Capitală unde a decis să facă o vizită. Alături de pozele postate pe pagina sa de Facebook, Violeta Alexandru a transmis și un mesaj.

”Pe seară am petrecut câteva ore cu echipa unui hotel din București care și-a reluat și chiar și-a extins recent activitatea. Am muncit împreună, inclusiv am contribuit la toate eforturile echipei de a asigura igienizarea camerelor. Practic am vrut să știe de la mine că îi respect. Am un respect sincer pentru oamenii care muncesc.”, și-a început aceasta postarea.

Sistemul privat, afectat de restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus

Ministrul Muncii a scris pe pagina sa de Facebook că sistemul privat este cel mai afectat din cauza restricțiilor impuse pentru a opri răspândirea infecției de coronavirus.  Violeta Alexandru a mai spus că și-a propus să fie alături de mediu privat.

”Încă de la începutul acestei crize, mi-am propus să fiu alături de mediul privat, să-i ofer tot sprijinul posibil, pentru că a fost și este, încă, afectat de restricțiile acestei perioade. Sistemul public a supraviețuit însă sistemul privat se resimte.”, a scris Violeta Alexandru.

Numai cuvinte de laudă din partea ministrului

În urma vizitei la hotelul din București, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei. În plus, aceasta a apreciat și responsabilitatea clienților.

”Am cunoscut o echipă care are încredere că lucrurile merg spre bine. Și clienți responsabili care știu că ține de fiecare dintre noi să depășim cu bine perioada atât de grea a pandemiei. Un vibe bun al angajaților, o legătură autentică între aceștia și clienți face ca afacerea pe care o dezvolți să fie apreciată. Mulțumesc pentru lecția de seriozitate! România revine la muncă!”,a fost mesajul ministrului Muncii.