Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a aruncat marți săgeți otrăvite către adversarii de la PNL, pe care îi acuză de lipsă de dialog real pe teme crizei sanitare și economice cu care se confruntă România.

”Cu excepția PNL, toate partidele din Parlament s-au unit și vorbesc pe aceeași voce”, acuză Ciolacu partidul de guvernământ, făcând apel la solidaritatea clasei politice.

”PNL a refuzat orice formă de dialog”

”Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute.

Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice”, a scris marți seară Marcel Ciolacu pe Facebook.

”Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri.

”Necesitatea unui plan național”

Nu cred că Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul!

Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAȚIONAL care să fie susținut de toate forțele politice”, a cerut președintele interimar al PSD.

”Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de solidaritate.

De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog real cu Parlamentul”, a precizat Ciolacu.