Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a povestit cu lux de amănunte cum Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra după ce a descoperit că folosise telefonul pentru a cere ajutor la 112. Prezent în platoul România TV avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut declarații noi despre crimele din Caracal.

Conform avocatului, Dincă ar fi încercat să acorde primul ajutor atât Luizei, cât și Alexandrei, după ce le-a dat un pumn în față. Criminalul din Caracal ar fi recurs la acest gest după ce fetele erau deja moarte, în urma căzăturii pe beton.

Detaliile despre crime sunt înfiorătoare

A povestit că a luat-o cu forţa, a răpit-o, a dus-o la el acasă şi că ar fi ucis-o lovind-o cu o palmă ea lovindu-se cu capul de ciment după ce el a văzut telefonul aprins semn că ar fi sunat pe cineva”, a povestit avocatul din oficiu, potrivit romaniatv.net.

„A luat-o la ocazie. El are o obsesie. A crezut că-s prostituate ambele fete. Pe Alexandra a luat-o cu forţa. În maşină a lovit-o a legat-o şi a dus-o la el acasă, era ameiţă când a ajuns acasă. S-a urcat de bunăvoie, după ce a urcat în maşină portiera era blocată şi nu a mai putut să o dea jos. A lovit-o a legat-o şi a dus-o la el acasă”, a mai spus avocatul.

„El zice că ar fi dormit împreună, din ce zice el. Copilul nu era mort atunci. Copilul a fost ucis în momentul când a vrut să plece acasă. El voia să stea cu el acolo, iar ea a vrut să plece acasă. Şi când ei s-au certat, ea vrând să plece, a lovit-o”, a conchis avocatul.