Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a fost lovit în plin de restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus și este nevoit să recurgă la un gest fără precedent.

Anunțul făcut de Iohannis!

Chiar Iohannis a fost cel care a făcut anunțul. Președintele era obișnuit ca la fiecare final de săptămână să meargă în orașul natal, Sibiu, acasă la soție. Pandemia de coronavirus și restricțiile la care este supus Sibiul din cauza ratei imense de infectări l-a făcut pe șeful statului să stea departe de soția sa, Carmen Iohannis.

Astfel, Iohannis a fost nevoit să rămână în București, iar astăzi a fost la Spitalul Fundeni. Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu-și va mai petrece weekend-ul la Sibiu atâta timp cât localitatea este în carantină.

”Dacă ne-am întâlnit în București, vă dați seama că nu sunt la Sibiu. Nu, nu am de gând să merg în Sibiu cât timp este carantinat, dar motivul principal este că avem foarte, foarte multă treabă aici și stau să mă ocup de aceste lucruri, nu să-mi petrec weekend-ul la Sibiu.”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa foto INQUAM / George Calin