Așadar, marele actor din România a avut parte de o situație neașteptată. Totul s-a întâmplat în timpul unui spectacol, când Florin Piersic a fost întrerupt. Momentul poate fi vizualizat în videoclipul de la finalul articolului.

Florin Piersic a reacționat imediat

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program. (…) Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta. Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a reacționat Florin Piersic.

Fanii au fost încântați de prezența marelui actor

Fanii marelui actor s-au arătat de-a dreptul încântați de prezența lui. Totuși, au fost și câțiva care l-au criticat pentru această reacție.

„Nu apreciem adevărate valori din păcate”; „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”; „Actorul meu preferat! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate și la cât mai multi ani”; „O să ne fie dor de tine, mi-aș dori să ajung și eu vreodată la un show de-al dumneavoastră în viața asta. Aveți un har superb”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Festivalul Zilele Clujului a debutat cu seara de teatru

Amintim că festivalul Zilele Clujului a debutat cu seara de teatru, iar invitat a fost chiar Florin Piersic.

Celebrul actor a fost aplaudat de către public și de primarul orașului, Emil Boc, care i-a oferit un premiu. Florin Piersic a declarat că întotdeauna se simte foarte bine în Cluj-Napoca.

„Eu la Cluj mă simt bine întotdeauna. Vă mulţumesc că aţi venit şi vă doresc să vă mai întâlniţi cu oameni ca mine”, a declarat el.

„Urmează trei zile incendiare. Peste 100 de evenimente în 40 de locaţii, de astăzi (n.r. ieri) până duminică, de la teatru la operă, de la muzică de toate genurile până la maraton”, a declarat, la rândul său, Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca.

@florinpiersicoficial

#fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral

♬ sunet original – Florin Piersic