Membru al echipei executive, Directorul de Resurse Umane va trebui să dezvolte structura de resurse umane în scopul de a sprijini procesul de transformare și dezvoltare a organizației, acționând în același timp ca partener strategic și consilier pentru membrii echipei executive, Consiliul de Administrație și întreaga organizație. Directorul de Resurse Umane este responsabil cu supervizarea tuturor aspectelor privind resursele umane (HR), practicile și operațiunile acestora, pentru a raspunde nevoilor unei organizații în continuă evoluție.

Directorul de Resurse Umane supraveghează o echipă de peste 45 de angajați la nivelul Grupului, urmând ca acesta să reevalueze și să optimizeze structura organizatorică și echipele conexe.

Directorul de Resurse Umane va raporta Consiliului de Administrație și funcțional către Directorul General.
Scanează codul QR sau intră pe pagina www.electrica.ro/cariere pentru a vizualiza profilul detaliat al Directorului de Resurse Umane.

Aplicațiile (scrisoare de intenție și CV) se vor transmite, în română și în engleză, la [email protected] până la data de 26 octombrie 2018.