Telekom pregătește o surpriză de zile mari pentru abonații săi. Mai exact, în perioada 13–16 iunie, în București, va avea loc un festival de muzică.

Evenimentul Telekom Electronic Beats va avea loc în clubul Expirat din București. La festival vor participa 20 de artisti din mai multe zone muzicale, de la avant-pop la techno.

„Lineup-ul include prestatii ale HVOB live, IDER si ale artistilor locali Karpov not Kasparov. Cei interesati de DJ-ing se vor bucura de un DJ set al senzatiei house DJ Seinfeld, showcase-uri ale casei de discuri Lehult, din Hamburg, precum si ale colectivului „tehno-feminist” Discwoman.

Pe langa experientele muzicale, evenimentul va integra si un Lifestyle Market, unde artisti din domeniile fashion, design, arta si nu numai, isi vor vinde creatiile. Totodata, la Lifestyle Market va fi si un pop-up store al casei de discuri germane Kompact.

Un procent de 50% din pretul de vanzare al fiecarui bilet va merge catre Teach for Romania, un ONG care pregateste profesori pentru a deveni modele inspirationale pentru elevii din mediile defavorizate”, se arată în comunicatul de presă Telekom.

Biletele pornesc de la 40 de lei și pot fi achizițioante de aici.