DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online pentru sistemul de operare Android, aplicaţii care facilitează clienţilor accesul la platforma Digi Online şi la serviciile şi produsele oferite de RCS & RDS.

Noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online vin cu o nouă interfaţă, introduc modul de vizionare pentru copii şi simplifică procesul de autentificare şi înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicaţia Digi România şi compatibilă cu Chromecast. Siguranţa accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal. 

Aceste versiuni ale aplicaţiilor au fost disponibile, în primă fază, pentru un număr restrâns de utilizatori, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa acestora şi de a remedia eventuale disfuncţionalităţi. Până la data de 31 ianuarie, ele vor putea fi descărcate de toţi clienţii. Pentru a beneficia de versiunile optimizate  este necesară actualizarea lor prin intermediul Google Play Store. 

DIGI | RCS & RDS pregăteşte o nouă versiune a aplicaţiilor şi pentru utilizatorii dispozitivelor care rulează iOS, care va fi lansată la începutul lunii februarie. Simultan, noua interfaţă a site-ului Digi Online (https://digionline.ro) a fost simplificată pentru a uşura navigarea. O altă noutate este introducerea modului de vizionare pentru copii şi simplificarea procesului de înregistrare şi autentificare, astfel încât să uşureze folosirea contului individual. 

Platforma Digi Online oferă utilizatorilor conţinuturile video din oferta Digi TV – 60 de posturi TV, ştiri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naţionale şi internaţionale. Accesul la serviciul Digi Online este gratuit pentru clienţii Digi TV şi Digi Net (servicii cumulate). Conţinutul Digi Online este pus la dispoziţia acestora cu titlu gratuit în condiţiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. şi cu respectarea dispoziţiilor legislaţiei europene în vigoare. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României, a transmis compania pentru Capital.

Digi Online este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deţine deţine singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, şi 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music şi, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM şi Dance FM.