Telekom Romania le oferă clienților Pachetul Telekom Complet fix și mobil la doar 15 euro/lună. HBO și HBO GO incluse, până la finalul anului

  • Pachetul Telekom Complet – televiziune, Internet fix şi telefonie mobilă – la doar 15 euro / lună;
  • 25% reducere față de suma plătită dacă serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat;
  • HBO și HBO GO incluse, până la finalul anului.

Telekom Romania lansează noua ofertă comercială cu promisiunea „Totul pentru mai puțin”, dedicată Sărbătorilor Pascale, și le aduce clienților rezidențiali Pachetul Telekom Completmobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, la doar 15 euro / lună.

Prin achiziționarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / lună, clienții beneficiază practic de o reducere de 25% față de situația în care serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat.

„Continuăm demersurile de simplificare a ofertei și, totodată, promisiunea de a le oferi clienților servicii de calitate, la prețuri competitive. Astfel, pentru doar 15 euro pe lună pentru Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune, clienții noștri se pot bucura de o reducere de 25% față de situația în care serviciile menționate ar fi achiziționate separat. Astfel, reușim să răspundem nevoilor actuale ale clienților și, în acelasi timp, să le oferim o ofertă convergentă cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibră și televiziune, cu un conținut de calitate și relevant.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre noua oferta în video-ul inclus.

Totodată, clienții care aleg să se aboneze la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, vor putea beneficia de abonamente începând de la 5 euro/lună, cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și de telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achiziționat la doar 5 euro/lună, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019, la 6 euro/lună, după data de 15 aprilie. În scurt timp, Telekom va anunța noi modele care vin în completarea ofertei de telefoane în rate.

Și clienții de cartele preplătite beneficiază de Bonus Net 4G nelimitat la opțiunile de 5 euro credit, precum și de o tombolă cu telefoane. Astfel, clienții care achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019 pot câștiga zilnic noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombolă vor fi disponibile pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania.

Oferta este valabilă în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019. Informaţii complete sunt disponibile pe www.telekom.ro.