Imediat după ce Guvernul Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură, cei de la PSD au început o campanie extrem de dură. I-au acuzat pe cei de la PNL că vor adopta o politică de austeritate și că vor tăia veniturile, dar vor începe să dea afară și bugetari.

Liberalii îi contrează dur pe adversarii lor. Spun că există bani de pensii și salarii și că nu va urma nicio criză economică. Raluca Turcan garantează că Guvernul Orban va plăti până la finalul anului toate pensiile și salariile românilor la timp.

Întrebată dacă există bani de pensii şi salarii până la sfârşitul anului, Raluca Turcan a decis să spună totul. „Da, şi sper să spulberăm acest fakenews că guvernul Orban va tăia. Acest guvern va onora toate cheltuielile. La ministerul Educatiei s-a facut o evaluare să fie plătite salariile, bursele, să fie platite alte cheltuieli de pe umerii ministrului Educaţiei!”, a anunțat vicepremierul, conform RomâniaTV.

Vicepremierul a mai dezvăluit că bugetul pe anul acesta a fost votat de parlamentari, chiar dacă actul nu avea semnătura premierului și ministrului Finanțelor. „Bugetul pe anul acesta nu a fost semnat de premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Parlamentul României a adoptat un buget care nu avea acele semnături. Ei știau ce sume sunt în buget, dar au cheltuit mai mult decât se putea încasa”, a mai spus Raluca Turcan.