Dida Drăgan, supranumită „vocea de flacără” a muzicii românești, a impresionat cu prestația ei de la Sala Palatului! Artista a fost invitată specială la concertul lui Adrian Enache din 14 noiembrie, unde a oferit un moment de-a dreptul deosebit.

Dida Drăgan a impresionat cu prestația ei

Adrian Enache s-a dedicat total pregătirilor pentru concertul din 14 noiembrie de la Sala Palatului, cu sprijinul Iulianei Marciuc. Concertul, intitulat „Adrian, din inimă, Enache! E o nebunie”, a fost pe măsura așteptărilor.

Pe scenă au evoluat artiști apreciați, iar Adrian Enache a demonstrat o formă senzațională. Felicitările nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, alături de clipuri din timpul concertului. Comentariile lăsate de către fani arată că aceștia au fost captivați și plăcut surprinși de vocea și pasiune artistei.

Un moment deosebit a fost cel al Didei Drăgan. Artista în vârstă de 77 de ani a înmărmurit publicul cu prestația ei. Momentul a fost prezentat de Andrei Partoș, jurnalist și comentator muzical cu autoritate în branșă.

„Dida Drăgan a fost o lecție în această seară. A fost dovada că simplitatea, autenticitatea, trăirea ajung de o mie de ori mai repede la sufletul publicului, decât toate brizbrizurile menite să-ți distragă atenția de la esență. Dida Drăgan a cântat „Lumina din ochii tăi” alături de Codruț Croitoru (cel care a și compus cântecul).

Apoi, a interpretat singură „Unde să mă duc eu, Doamne”, fiind acompaniată la pian de Elena Perianu (ex-Roata, ex-Stereo, profesoară de canto). S-a așezat pe jos, cu picioarele încolăcite și a cântat cum nu a făcut-o nimeni”, a scris jurnalistul pe site-ul său.

Cine este Dida Drăgan?

Didina Alexandra Drăgan, cunoscută ca Dida Drăgan, este o solistă vocală și autoare de versuri din România. Mulțumită pasiunii și vocii sale, aceasta este supranumită „vocea de flacără” a muzicii românești.

Grigore Vieru spunea că „exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”. Stilurile muzicale abordate de către îndrăgita artistă sunt rock, pop, folk și jazz.

De-a lungul timpului, aceasta a câștigat 22 de medalii de aur la concursurile europene și mondiale de compoziție și interpretare. Totodată, a absolvit Școala Populară de Artă din București.