Banii în plus vor fi resimţiiţi la următoarea factură, chiar din luna martie, pentru că preţurile acelea mărite au fost deja aplicate. Tarifele nu fuseseră mărite din 2009.

Diferenţele tarifare nu sunt foarte mari, dar dacă un client are în pachet mai multe abonamente, atunci chiar va simţi o diferenţă.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive, spune cei de la Digi.

Abonamentele la internet fix vor avea următoarele preţuri:

Fiberlink 300 – 30 lei şi ai internet cu viteză maximă de descărcare şi încărcare de 300/150 Mbps, şi viteză minimă de descărcare şi încărcare de 200/100 Mbps.

Fiberlink 500 – 35 de lei;

Fiberlink 1000 – 40 de lei.

Abonamentele la televiziune vor avea următoarele preţuri:

Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei, iar digital special va costa 31 de lei. Digi TV Satelit Popular va costa 17 lei, abonamentul de bază ajunge la 25 de lei şi bază special la 26 de lei.

Extra-opţiunile Digi cablu şi satelit vor creşte şi ele. Pentru canalul Film Now trebuie să dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe lună, pentru canalele pentru adulţi un leu  şi pentru MaxPack vei da 15 lei.De asemenea, Digi 4K pe cablu va costa cinci lei, iar pachetul Maghiar pe satelit va costa un leu.