Tranzacția momentului în România! Au fost vândute acțiuni în valoare de 700.000 de lei. Raport BVB

Așadar, Serghei Bulgac a vândut în ziua de 25 ianuarie un număr de 5.465 de acţiuni, un alt pachet de 11.880 de acţiuni pe 26 ianuarie şi aproape 200 de acţiuni în ziua de 27 ianuarie. Astfel, numărul total de acțiuni vândute ajunge la 17.530. Trebuie menționat că preţul mediu de vânzare la Bursa de la Bucureşti a fost de 40 de lei pe acţiune, potrivit informațiilor ce pot fi vizualizate în raportul publicat de Bursa de la Bucureşti (BVB).

Amintim că Digi are o valoare de 4 miliarde de lei iar acțiunile sale sunt incluse în structura indicelui principal BET.

Serghei Bulgac a fost numit director general al RCS&RDS în anul 2015

Bulgac s-a alăturat RCS & RDS în anul 2003. Anterior el a lucrat ca şi Corporate Finance Associate la EPIC (n. red. European Privatization and Investment Corporation) şi ca analist de cercetare la Eastbrokers, o companie de brokeraj.

Serghei Bulgac, 46 de ani, a fost numit director general al RCS&RDS în anul 2015. Înainte de a deveni director general, acesta a fost vicepreşedinte al finanţelor corporative al RCS & RDS.

În raportul pe 2020 al Digi, Serghei Bulgac a raportat o remuneraţie totală, formată dintr-un pachet fix şi unul variabil, de 1,59 mil. euro în 2020, acesta fiind cea mai mare remuneraţie pentru o persoană din conducerea unei companii din România. Astfel, Serghei Bulgac a raporatat o remuneraţie variabilă de 1,21 mil. euro, reprezentând 76% din remuneraţia totală, restul fiind cea fixă.

Digi este printre puţinele companii listate la Bursa de la Bucureşti care are o politică transparentă în ceea ce priveşte remunerarea individuală a conducerii.

Anterior, Digi a anunţat că a finalizat tranzacţia de vânzare a operaţiunilor din Ungaria şi că a încasat suma de 625 mil. euro. Deja o parte din aceşti bani, respectiv 272 mil. euro, au mers către plata unor datorii. Amintim că acţiunile Digi au crescut cu 16% în ultimele 12 luni.​