Un cadou, în sine, este greu de ales – necesită timp și efort și, în plus, poate să nu fie pe placul angajatului. În același timp, o primă în numerar nu surprinde spiritul sărbătorilor așa cum ți-ai dori, fiind un gest impersonal și lipsit de memorabilitate.

Anul acesta, ai soluția perfectă pentru cadourile de Crăciun

Noul Cod Fiscal a adus o veste bună pentru antreprenori și manageri: pot acorda salariaților bonusuri de Crăciun 100% neimpozabile, sub forma tichetelor și cardurilor cadou.

Le poți oferi așadar de Crăciun angajaților tăi Ticket Cadou® și carduri Compliments® emise de Edenred, în valoare de până la 150 de lei/beneficiar/eveniment, și nu vei avea de plătit niciun fel de impozite sau taxe sociale, asa cum se întâmplă în cazul bonusurilor obișnuite. Mai mult, începând din 2016, nu se mai percepe impozitul de 16% la nivelul angajaților.

Sumele pe care le aloci de Crăciun în acest mod sunt deductibile pentru companie, fiind încadrate la cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost majorat începând cu acest an de la 2% la 5% din fondul total de salarii.

Alternativa electronică pentru tichetele cadou pe suport hârtie

Cardul Compliments® este dezvoltat sub licența Mastercard și funcţionează similar unui card bancar, fiind prevăzut cu bandă magnetică şi protejat cu ajutorul unui cod PIN. Acesta nu percepe însă taxe şi comisioane, neavând un cont bancar asociat. Cardurile pot fi alimentate o singură dată sau pot veni în varianta reîncărcabilă, astfel încât să poată fi folosite oricând, fără grija redistribuirii periodice.

Dorești să oferi tichete sau carduri cadou pentru protocol ?

Oferite în beneficiul partenerilor de afaceri, tichetele și cardurile cadou pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol și sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil și scutite de taxele sociale.

Cea mai mare rețea de comercianți parteneri

Tichetele și cardurile cadou de la Edenred au cea mai mare rețea de acceptare pe întreg teritoriul țării, putând fi folosite pentru a achiziționa produse de toate tipurile: de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărți, IT & electronice, accesorii, decorațiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare.

Crezi că e complicat?

E foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi și comanzi online, iar Edenred îți livrează tichetele sau cardurile gata pregătite și sortate pentru fiecare angajat. Le primești la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Dar ce-ai zice dacă ai avea chiar mai mult de câștigat?

Comandă carduri și tichete cadou pentru angajații tăi până pe 15 decembrie și intri automat în Tombola pentru unul dintre cele 4 weekend-uri la Paris!

Încă mai stai pe gânduri?

Află mai multe despre avantajele soluțiilor Compliments® și Ticket Cadou®!