Compania Regatta anunta finalizarea structurii de rezistenta a primelor trei blocuri din complexul Antigua Residence, localizat in Corbeanca, urmand ca in urmatoarea luna sa se finiseze primele apartamente showroom de doua si trei camere.

Antigua Residence este compus din sase blocuri structurate fiecare pe P+2+M si dispune de 61 de apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere (penthouse). Stadiul la momentul actual inregistreaza o crestere a rezervarilor si a vanzarilor pana la 25%, avand in vedere ca in decembrie 2008 urmeaza sa se predea apartamentele din prima faza de executie a proiectului. In plus, vara aceasta incepe faza a doua a proiectului care consta in contructia a inca 3 blocuri.

Cu o investitie de 8 milioane euro, Antigua Residence este dezvoltata de o personaja juridica inregistrata in Romania, dar cu expertiza de pe piata italiana, aducand o alternativa perfecta pentru cei care doresc sa-si sporeasca nivelul de confort.

„O caracteristica specifica pentru apartamentele Antigua Residence este faptul ca sunt construite in regim economic. Suprafetele reduse de care dispun le fac usor de intretinut si purtatoare de costuri reduse, fiind concepute special pentru tinerii dinamici care isi desfasoara activitatea in partea de Nord a Bucurestiului si care fac din locuinta lor un spatiu intim si relaxant. Designul apartamentelor reuseste insa sa combine utilul cu placutul punand accentul pe cochet, mediu odihnitor si relaxant. Facilitati precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea puse la dispozitie completeaza acest aspect,” Subliniat Mihai Surlea, real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

„Preturile sunt punctul forte al Antigua Residence. Pentru suprafete intre 48,8-72,2 mp disponibile pentru apartamentele de doua camere ,intre 64-112,7 mp pentru trei camere, apartamente de 4 camere a 112,7mp si penthouse-urile intre 134-171 mp, preturile apartamentele variaza intre 63,000-81,000 Euro + TVA pentru doua camere, cele de trei camere intre 79,000-145,000 Euro + TVA, cele de patru camere ajung la 145.000 Euro + T.V.A. Penthouse-urile costa intre 157.000 – 194.000 Euro + TVA. De retinut este faptul ca apartamentele situate la parter beneficiaza de gradina privata care contribuie la definirea Antigua Residence ca spatiu special creat pentru cei care doresc sa-si sporeasca gradul de confort,” a mai afaugat Mihai Surlea.

Sursa: Regatta