Ruby a avut numai de câștigat de pe urma colaborării sale cu Antena 1. Vedeta a încasat bani frumoși nu atât în timpul reality-show-ului “Asia Express” cât mai ales după terminarea lui.

Concret, Ruby a început după încheierea emisiunii de divertisment să fie solicitată iar expunerea de la tv s-a tradus în contracte bănoase.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, participarea la reality-show-ul “Asia Express” i-a adus lui Ruby 15.000 de euro. Iubitul ei, cu care a făcut echipă, a încasat 10.000 de euro. Dar nu doar cei 15.000 de euro i-au intrat în cont. Ea a început să încaseze bani frumoși de pe urma contractelor de imagine. Suma nu pare deloc de neglijat, mai ales dacă se ține cont că ea a început imediat să-și mobilezeduplexul. Cei de la Libertatea au susținut că, în timp ce emisiunea rula pe post, Ruby era în plină amenajare a apartamentului de lux nou cumpărat în cartierul Colentina, cu 300.000 de euro.

Ruby a încheiat o sumedenie de contracte de tip barter, prin care se angaja să le facă unor firme promovare pe site-urile de socializare. La schimb, aceste companii i-au dat gratis decorațiuni, mobilier pentru casă și terasă, dar și materialele de construcții de care vedeta a avut nevoie pentru a modifica și finisa după dorință duplexul.