Distribuitorul de produse metalurgice Dadi ’93 a anunţat că va finaliza în luna martie a acestui an un ansamblu rezidenţial cu 108 apartamente, localizat în zona metroului Apărătorii Patriei din Bucureşti, pentru care va investi opt milioane de euro, din surse proprii.

Complexul denumit Trident Residence este amplasat în Sectorul 4, lângă Universitatea Spiru Haret, şi cuprinde două imobile a câte zece etaje. Până în prezent, compania a reuşit să vândă  87 de apartamente, majoritatea prin programul „Prima Casă“, respectiv 72 de unităţi.

„Construcţia a început în primăvara anului trecut, iar livrarea este programată pentru martie 2010. Practic avansul care îţi trebuie este de 5%. Pentru o garsonieră care costă 42.400 euro cu TVA inclus,  avansul este de 2.120 euro şi rata lunară de 225 euro. Pentru un apartament cu două camere, care costa 70.300 euro cu TVA inclus, rata este de 312 euro/lună“, a declarat Veronel Butnarus, reprezentantul dezvoltatorului Dadi’93.
Garsonierele au o suprafaţă de 36 mp construiţi, apartamentele cu două camere au 64 mp construiţi, iar cele cu trei camere au 83 mp construiţi.

Firma Dadi’93, cu capital integral românesc, activează pe piaţa distribuţiei de produse metalurgice şi deţine un depozit în Bucureşti cu o suprafaţă de 15.000 mp şi o flotă formată din 20 de autocamioane, cu o capacitate totală de transport de 600 tone de marfă.