Mandatul acesteia va începe din data de 1 iulie 2017, fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. Anna Grzelonska îl înlocuiește pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia începând din 1 aprilie 2017, se arată într-un comunicat al companiei.

Grzelonska face parte din echipa NN din 2008, ocupând poziția de Marketing Services and Communications Director și având responsabilități în aria comercială a organizației până în 2014, când a fost numită Chief Operating Officer (director de operațiuni) al Nationale Nederalanden din Polonia. În această poziție, Anna Grzelonska a avut un rol cheie în strategia orientată pe crearea de experiențe relevante pentru clienți și în repoziționarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viață din Polonia.

De-a lungul anilor, Grzelonska a acumulat vaste cunoștințe privind piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est, fiind un promotor al schimbării în organizație și având realizări recunoscute în stabilirea și implementarea cu succes, alături de echipa sa, a strategiei companiei.

Ca director general al NN Asigurări de Viață, va conduce echipa locală, concentrându-se pe continuarea dezvoltării companiei și întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piața din România.

Prezentă pe piața din România de 20 de ani, NN oferă celor 2,2 milioane de clienți soluții financiare: asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative.

AGERPRES