Astfel, aceasta în calitate de persoană fizică, precum și în calitate de asociat în cadrul societății comerciale mai sus menționate, a încheiat un număr de 11 contracte de colaborare, precum și contracte pentru realizarea unor spectacole de către Circul Globus București (în prezent, “Circ & Variete Globus” București), al cărui manager este. Valoarea totală a celor 11 contracte este de aproximativ 1,2 milioane de lei.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat şi starea de incompatibilitate în care s-a aflat Brânduşa Novac, ca urmare a exercitării simultane a demnităţii publice de Deputat în cadrul Parlamentului României, precum și a funcției de conducere de Director/ manager în cadrul “Circ & Variete Globus București”.

ANI a sesizat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la posibila săvârşire de către aceasta a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 2531 din Codul Penal al României.
Raportul de evaluare emis de Agenţia Naţională de Integritate a fost contestat de către managerul circului şi se află pe rolul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal.