Jocul este unul dintre cele mai populare, în majoritatea magazinelor virtuale. Astfel, atât în Apple AppStore, cât şi în Andorid Market, Angry Birds a fost în top cinci mai mult de un an de zile.
Sony PlayStation Network are peste 75 de milioane de utilizatori, dintre care 40 de milioane activi. Angry Birds se vinde cu 1,99 dolari în PlayStation Store, cu 0,99 dolari în Apple App Store şi este gratuit în Android Market.
Jocul  Angry Birds a fost lansat de finlandezii de la Rovio, în luna decembrie a anului 2009 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare jocuri din lume.
Ce presupune Angry Birds?  Utilizatorul se foloseşte de nişte păsări pe care le lansează cu o praştie pentru a se răzbuna pe porcii care le-au furat ouăle. Porci sunt ascunşi în construcţii din metal sau lemn şi trebuiesc distruşi cu ajutorul unor lovituri strategice. Cu o singură pasăre bine aruncată se  poate distruge întreaga clădire.
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/bNNzRyd1xz0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>