Prima tabletă care va rula Android 3.2 este Motorola Xoom. Posesorii de tablete Xoom pot face update la Android 3.2, începând de săptămâna aceasta. Alte tablete care vor rula acest sistem de operare sunt Samsung Galaxy Tab 10.1, Acer Iconia Tab 500 şi Toshiba Thrive.  De asemenea, chinezii de la Huawei vor lansa o tabletă de 7 inch care va avea un procesor dual-core şi care va funcţiona cu Android 3.2 Honeycomb.

Ce aduce nou Android 3.2 Honeycomb

Sistemul de operare Android 3.2 permite optimizarea pentru o gamă variată de dimensiuni ale ecranului. Pentru aplicaţiile care folosesc o rezoluţie mai mică decât cea a ecranului există o facilitate care permite umplerea ecranului prin scalarea pixelilor. De asemenea, conţinutul va putea fi redat direct de pe carduri, fără a fi necesară copierea în memoria internă. În ceea ce îi priveşte pe dezvoltatori, cu Android 3.2, aceştia vor avea un control mai precis asupra interfeţei grafice.
Android 3.2 va fi ultimul update major pentru “familia” Honeycomb, înainte de a face trecerea la Android “Ice Cream Sandwitch”, care va fi versiunea 4 a acestui sistem de operare, scrie electronista.com.
<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/6BpSVHQ0KYo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kitul Android 3.2 pentru dezvoltatori este disponibil aici  SURSA: Cnet