Acum avem plăcerea să vă anunţăm că Andrei Ştefănescu  a devenit ambasadorul Gentlemen’s Corner, alegând să împartă valorile noastre în toate apariţiile sale publice. Andrei este un adevărat cavaler al eleganţei, fiind în permanenţă în pas cu cele mai noi tendinţe în domeniul fashion-ului, păstrând însă o grijă deosebită pentru valorile clasice ale vestimentaţiei masculine.

Andrei reuşeşte să poarte natural, cu distincţie şi rafinament, cele mai elegante costume din noile colecţii Gentlemen’s Corner, fiind un adept al accentului pus pe calitate şi bun gust în materie de vestimentaţie. Fie că vorbim de costume de ceremonie executate impecabil de croitorii noştri, fie că este vorba de costume croite pentru a fi în pas cu cele mai moderne şi inovatoare tendinţe în domeniu, Andrei se dovedeşte a fi un excelent ambasador al atributelor care identifică brandul nostru.

 

Gentlemen’s Corner, lider al eleganţei şi rafinamentului

Gentlemen’s Corner este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din vestimentaţia masculină autohtonă, fiind o prezenţă constanţă la toate evenimentele din domeniu. Din 2010, marca Gentlemen’s Corner a devenit marcă înregistrată pe teritoriul Comunităţii Europene (Community Trade Mark).

Producem, executăm la comandă şi oferim în magazinele noastre o gamă largă de produse vestimentare de lux, de la costumecămăşi şi accesorii, până la pantofi şi obiecte de marochinărie de cea mai rafinată calitate, toate la un preţ corect.

Lucrăm întotdeauna cu producatori de top de pe piaţa produselor de lux , ce se disting prin calitatea si seriozitatea serviciilor oferite. Dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri amintim Vitale Barberis Canonico si Lanificio Cerruti – costume, Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia – cămăşi, Pentagono si Seta Como – cravate, Suveran – marochinărie.

Ne puteţi găsi în Flagship Store: Gentlemen's Corner, din Bd. Dacia, nr. 119, Bucureşti, unde veţi avea parte de o experienţă de neuitat din partea consilierilor noştri vestimentari, puteţi achiziţiona produsele noastre în magazinul Gentlemen's Corner Store, deschis în Galeriile de modă Apaca, din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, Bucureşti sau puteţi alege varianta online, din magazinul nostru virtual de la adresa http://www.gentlemenscorner.ro.

 

Andrei Ştefănescu, atributele succesului 

Andrei Ştefănescu este unul dintre cei mai talentati si cunoscuţi cântăreţi ai momentului, fiind implicat în mai multe proiecte sociale, dar şi o prezenţă constantă în emisiunile de divertisment ale celor mai importante posturi TV.

Trupa în care evoluează, “Alb şi Negru”, are peste zece ani de prezenţă activă pe piaţa muzicală din România, lansând nenumărate albume, videoclipuri şi single-uri.

Andrei a fost şi unul dintre componenţii trupei Todomondo, care a câştigat în 2007 finala naţională Eurovision, reprezentând România în marea finală de la Helsinki.

De asemenea, Andrei este şi un iubitor de sport, fiind căpitanul echipei de fotbal a artiştilor, pentru care a marcat sute de goluri în meciurile disputate până acum. El joacă snooker, tenis de câmp, fiind şi un împătimit al excursiilor montane.

În toate apariţiile sale, Andrei Ştefănescu are grijă ca ţinuta sa să fie adecvată momentului, fiind un fin cunoscător al detaliilor care fac diferenţa în vestimentaţia masculină. Adept al bunului gust şi rafinamentului, el este una dintre cele mai elegante apariţii din perisajul media actual.