Andreea Marin, apariție spectaculoasă alături de iubitul său. I-a uimit pe toți

Alături de poza pe care a publicat-o pe pagina sa de Instagram, Andreea Marin a scris și o descriere pentru iubitul ei cu 11 ani mai tânăr decât ea.

„La mulţi ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!”, a scris Andreea Marin la descrierea pozei publicate pe Instagram.

Acesta a publicat și el aceeași imagine pe contul său de Instagram, alături de care a scris ”O nouă vârstă, același om iubitor!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

”Nu a fost dragoste la prima vedere”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu din anul 2017. Înainte de acest an, vedeta trecuse deja prin două divorțuri, unul în 2014 de Ștefan Bănică Jr. și unul în 2016 de turcul Tuncay Ozturk.

Perioada în care Andreea Marin l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu a fost una grea pentru vedetă, deoarece aceasta își pierduse tatăl.

Într-o emisiune TV, Andreea Marin a vorbit despre începutul relației pe care o are acum cu fostul consul al României în Libia și a precizat că ”nu a fost dragoste la prima vedere”.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și ocasă cu vie și livadă. Lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadăîn Tunisia.

Potrivit informatiilor din biografia profesionala, inainte de a fi consul, iubitul Andreei Marina fost referent principal în MAE si viceconsul la Damasc. Apoi a deținut o firmă pe care a închis-o în anul 2007.