Anumite persoane şi companii se folosesc de numele vedetei Andreea Esca pentru a comercialia produse pentru slăbite. Prezentatoarea de la Pro TV a răbufnit și a ținut să își anunțe fanii că informaţia prezentată în spaţiul public este falsă.

„Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris știrista pe Facebook.

Ce spun fanii vedetei

„Eu am văzut știrea! Dar mi-am dat seama că e falsa deoarece nu e de nivelul tau! Oricum foarte urât să facă așa ceva!!!”, a spus un fan.

”Funcționează de minune efectul de turmă, aruncă cineva o pastilă și gata devenim creduli, fără să ne informăm înainte.”, a spus o altă admiratoare.

Cum a slăbit de fapt Esca

Andreea Esca a reușit să slăbească recent 9 kilograme după ce a renunțat definitiv la produsele făinoase și la dulciuri. Fără a apela la o intervenție chirurgicală, vedeta de televiziune a ajuns de la 64 la 55 de kilograme.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți, să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a declarat Esca.