Cadoul pentru Andra a fost Florin Piersic

Andra a avut parte de o surpriză de proporții în timpul concertului său de la Cluj, desfășurat în zilele trecute. Pe scenă a urcat nimeni altul decât Florin Piersic.

Cu o emoție evidentă, artista a mărturisit că prezența lui Florin Piersic la eveniment valorează pentru ea mai mult decât orice cadou de Crăciun ar putea primi. În schimb, Florin Piersic a povestit despre împrejurările prin care a ajuns la concertul Andrei.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Andra a oferit un concert impresionant la Sala Polivalentă din Cluj. Pe lângă ropotele de aplauze ale fanilor, a experimentat și un moment deosebit. Florin Piersic a urcat pe scenă pentru a o îmbrățișa.

Cătălin Măruță a fost artizanul acestei surprize pentru soția sa. Bucuria s-a resimțit din plin, atât pentru Andra, cât și pentru Florin Piersic, care a fost încântat să fie parte a acestei situații speciale.

După intonarea imnului național pe scena Sălii Polivalente din Cluj, Andra a primit cadoul de Crăciun în avans.

Florin Piersic a urcat pe scenă alături de ea, reprezentând „o surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, după cum a subliniat emoționată artista.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin.

Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic”, a fost reacția Andrei, care după intonarea imnului național, pe Arena Națională, devine iar virală cu acest moment de la concertul de la Cluj.

„Un moment de neuitat la Tradițional 2 – Cluj, în fața a 10.000 de oameni! Nu știam că va urca pe scenă alături de mine unul dintre cei mai iubiți români, Florin Piersic!

O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a scris Andra, pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Măruță l-a convins pe Florin Piersic în avion

Florin Piersic a dezvăluit că s-a întâlnit în avion cu Cătălin Măruță. Acesta i-a propus să-i fie complice și să-i facă o surpriză Andrei.

Elegant, cu nelipsitu-i fular alb, deja brand personal, într-o formă de excepție pentru vârsta sa, Piersic a cucerit publicul în cele câteva minute cât a fost prezent pe scenă. A îmbrățișat-o pe Andra, i-a sărutat mâna și a și glumit. A spus că el e cel care i-a nășit pe soții Măruță.

„Copii, vreau să vă spun atât: Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi.

Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic.